Miklavž, Božiček in dedek Mraz

PRAVLJIČNO DECEMBRSKO PONUDBO 
z Miklavžem, Božičkom ali dedkom Mrazom 
v celoti prilagodimo vašim željam.

Čalapinko pripravi slastne palačinke s katerimi se sladka še sam Miklavž. Čarovnik s pomočjo trikov poleg vas, pretenta tudi Božička. Navihana Pika Nogavička ponagaja dedku Mrazu, premeša Božičku darila ali Miklavžu skrije njegovo palico! 

Animacije in predstave z obiskom Miklavža, Božička ali dedka Mraza so primerne za vse vrste dogodkov (šola, vrtec, podjetje, javna prireditev, trgovski centri, ...!

Miklavž Božiček dedek Mraz


NERODNI IN GODRNJAVČEK KRASITA NOVOLETNO JELKO (25-30 min.)
z obiskom Miklavža, Božička ali dedka Mraza

Škrata Nerodni in Godrnjavček se med novoletnimi prazniki po nesreči znajdeta v sobici male Nike, ki je prenehala verjeti v dobrega moža (Miklavž, Božiček, dedek Mraz), saj ji prejšnje leto ni prinesel darila. Odločita se, da ji bosta postavila čudovito novoletno jelko in poskrbela, da ji bo Miklavž/Božiček/dedek Mraz to leto pod njo pustil čudovito darilo. A naloga nikakor ni preprosta. Pri krašenju se jima zgodi nemalo zabavnih spodrsljajev, zapletov.

Nerodni in Godrnjavček krasita novoletno jelko

 

DR. MEHURČEK IN SNEŽNA ČAROVNIJA (25-30 min.)
z obiskom Miklavža, Božička ali dedka Mraza

Dr. Mehurček v časopisu prebere, da letos ne bo snega. Zaskrbi ga, kako se bodo otroci sankali in kako bo prispel Božiček (Miklavž, dedek Mraz) ter otrokom prinesel darila. V svojem laboratoriju začne z mehurčkastimi poizkusi, da bi naredil sneg. Ker je precej neroden, se mu po nesreči polije zvarek in kapljica pade na Zimsko knjigo pravljic. Takrat se zgodi praznična čarovnija in Snežna vila iz knjige oživi. Bo prinesla s seboj snežno formulo ali se bo Dr. Mehurčku svetoven poizkus ponesrečil in bo ostal med milnimi mehurčki?

Dr. Mehurček in snežna čarovnija


ZAKUHAJMO PRAZNIKE
 
(25-30 min.)
z obiskom Miklavža, Božička ali dedka Mraza

Slavni francoski kuhar Žan ČeŽan že nestrpno čaka decembrsko vzdušje. Kuhale se bodo dobrote, pekli medenjaki, … Veseli se tudi obiska dobrega moža (Miklavža, Božička, dedka Mraza) in darila, ki si ga je zaželel. Ob zamišljenosti in kuhanju nenadoma iz neba prileti pismo. Le kaj je v njem? Dobri mož ga prosi za pomoč, saj njegovi pomočniki ne uspejo speči dovolj medenjakov  za vse otroke. Panika! Mu bo uspelo? So to le sanje? Nenadoma se v kuhinji znajde še  …


Zakuhajmo praznike


PIKA NOGAVIČKA NAJDE PISMO
(25-30 min.)
z obiskom Miklavža, Božička ali dedka Mraza

Prihaja zima in z njo sneg, lučke, darila in obisk Miklavža, Božička in Dedka Mraza. Navihana in otroško nagajiva, kot je Pika Nogavička, se odloči, da piše Božičku. Napiše mu 99 želja in vsega tistega, za kar  meni, da si zasluži darilo. A veselje ji pokvari Medved Čalapinko, ki njeno pismo založi in ga izgubi. Za pomoč pri iskanju pisma poprosi otroke. A Pika doživi presenečenje! Najde skrinjico, v njej pa Božičkovo pismo zanjo. Le kaj ji je v njej napisal?


Pika Nogavička čaka Božička


MUCA COPATARICA, Ela Peroci (25-30 min.)
z obiskom Miklavža, Božička ali dedka Mraza

Lutkovna predstava o tem, kaj se zgodi s copatki, ki jih otroci zvečer ne pospravijo. Vzame jih Muca Copatarica, seveda! To se je zgodilo tudi deklici Tinki. In ker brez  copatkov ne more, se bosa odpravi na pot v gozd, da bi dobila nazaj svoje copatke. Tam pa jo čakajo raznorazne prepreke in nevarnosti, toda odločena kot je, ne obupa. Ji bo uspelo najti hišo Muce Copatarice in dobiti nazaj svoje copatke?


Zakuhajmo praznike

 
DARILO ZA MEDVEDA ČALAPINKA IN ČARODEJA TONIJA (25-30 min.)
z obiskom Miklavža, Božička ali dedka Mraza

Najboljša prijatelja, medved Čalapinko in čarodej Toni se zelo rada skupaj zabavata. Na predbožični večer ju pred vrati pričaka veliko rumeno darilo. Na priloženem listu piše, da je darilo za oba in da se odpre samo s čarovnijo in lepimi besedami. Pa mislite, da ob poznata te čarobne lepe besede?

Darilo za medveda Čalapinka in čarodeja TonijaMiklavž vas bo z veseljem obiskal v spremstvu angelčkov.

Želite, da vas Božiček obišče v vašem podjetju in s seboj pripelje pester in zabaven program?
Tudi dedek Mraz se že pripravlja na prihod med vas.


 Božiček v vašem podjetju ali prireditvi Miklavž in angelček tudi pri vas dedem mraz vas obišče doma v podjetju ali na prireditvi

Zagotavljamo kvalitetne kostume in profesionalno izpeljan nastop.

Animacijski programi ter predstave s prihodom Miklavža, Božička ali dedka Mraza so primerni za obisk v vašem podjetju, šoli, vrtcu, dogodke v trgovskem centru, prireditvi ali promocijskem dogodku!

Povpraševanje Miklavž Božiček dedek Mraz

Z veseljem se bomo potrudili tudi za vas in vaše najmlajše.

decembrsko obdarovanje otrok
https://en.wikipedia.org/wiki/Ded_Moroz https://sl.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BEi%C4%8Dek
https://sl.wikipedia.org/wiki/Miklav%C5%BE https://sl.wikipedia.org/wiki/Pika_Nogavi%C4%8Dka
Produkcija: Sloway spletne rešitve
© 2012, PROMOTIVA organizacija dogodkov, Na Trati 3, SI-4248 Lesce